• Flaga Polski

«Працюймо разом для спасіння душ,
маємо лише наше життя – один день – щоб їх рятувати.
Наступним днем буде вічність»

св. Тереза від Дитяти Ісуса

Новорічно – різдвяне диво…

Христос народився!! Славімо Його!!  21 грудня у стінах БО “Кармель” вихованці Центру денного перебування на чолі з с. Камілою Дзісь CST влаштували справжнє новорічно-різдвяне диво для рідних та близьких!
Патріотична вистава не просто здивувала глядачів, а й змусила пишатися розвитком та талантом кожного учасника театрального дійства. Метою даної роботи було показати цілісність та єдність нашої країни, а також те, що зло не зможе розділити Україну і перемогти, адже Світло завжди перемагає темряву! І врешті решт, які б перепони та вороги не роздирали нас на шматки, у кожну українську оселю прийде така очікувана Перемога. Актори танцювали, співали та декламували вірші, а зала здійнялася оплесками! Глядачі були приємно вражені новими вміннями вихованців, адже це їх саморозвиток як фізичний, так і інтелектуальний, а також вираження їх національної самосвідомості.
Ми надзвичайно пишаємося талантами наших вихованців, їх старанням та бажанням показати усе, на що вони спроможні. А також ми щиро дякуємо усім, хто не залишився осторонь цієї події. Бажаємо мирного неба і затишних новорічно-різдвяних свят!

с. Каміла Дзісь CST

 

 

Поділитися: