• Flaga Polski

«Працюймо разом для спасіння душ,
маємо лише наше життя – один день – щоб їх рятувати.
Наступним днем буде вічність»

св. Тереза від Дитяти Ісуса

Реколекції “Вибір змінює життя”

10 -12 березня 2023 року у Бердичеві відбулися реколекції для дівчат у сестер Терезіянок під назвою “Вибір змінює життя”. Господній голос прошепотів до серця кожної учасниці реколекцій зробити гарний вибір, щоб прийти і послухати Божого голосу. Учасниці під проводом с. Антоніни Пухальської пізнавали більше свого Учителя, св. Терезу від Дитяти Ісус, свв. Людвіка та Зелію Мартен і засновника Згромадження Сестер Святої Терези від Дитяти Ісус, слугу Божого Єпископа Адольфа Петра Шельонжека, як реальні приклади святості та відкриття своєї дороги. Конференція закликала до вибору не стільки розумом як серцем. Для сприятливого перебування разом учасниці мали усі засоби: молитву, можливість розмови, праці в групах, літургія, котру очолив о. Віталій Козак OCD, а також майстер-клас під керівництвом с. Каміли Дзісь.
.
Господь щедро обдарував кожне серце любов’ю, миром і світлом. На закінчення реколекцій запалені вогнем Святого Духа дівчата з вдячністю повернулися до своїх домівок, щоб нести Христа усюди, куди б вони не йшли.
.
Нехай слава Буде Господу Ісусові за Його любов і щедрі дари для кожної. Дівчата збагатилися духовним досвідом і отримали відповіді на свої запитання. Слава Господу за спільне перебування і подяка ЗСУ за турботу і мирне небо.
.
Поділитися: